24 januari 2023

Aniek Engelen nieuwe Business Manager Technology bij ENTER Eindhoven

Met haar persoonlijkheid past ze helemaal binnen het team: Aniek Engelen (32), sinds januari Business Manager Technology bij ENTER in Eindhoven. “ENTER is ook de enige partij met wie ik heb gepraat toen ik in mijn vorige baan besloot dat het tijd was om eens verder te kijken.”

Dát ze verder zou gaan kijken, was voor haarzelf eigenlijk een verrassing. “Ik zat prima op mijn plek toen ik met zwangerschapsverlof ging. Draaide een hele unit lange tijd in mijn eentje, maar ging met een gerust hart met verlof vanwege het team dat er toen zat. Terecht, want toen ik terugkwam, bleek dat team echt meer dan prima te draaien zonder mij. Super natuurlijk, maar het deed wel iets met míjn voldoening.”

Ergens anders in gesprek gaan, stond echter nog niet op Aniek’s lijstje. “Via LinkedIn kreeg ik allerlei verzoeken, maar ik ging nooit ergens op in. Tot ik een berichtje van ENTER kreeg en mijn vriend zei: “Ga gewoon eens praten, daar word je nooit slechter van.” En dat bleek, want Aniek was meteen enthousiast.Juiste combinatie
Aniek: “Bij ENTER behoud ik wat ik leuk vond aan mijn vorige baan, zoals de combinatie tussen het contact met klanten en met collega’s die bij de klant werken. Het koppelen van mensen en bedrijven en daarmee de koppeling tussen het zakelijke en het menselijke, dat ligt mij goed. En dat is precies waar het om draait bij ENTER.”

Ze kijkt er dan ook erg naar uit om met haar nieuwe collega’s en klanten aan de slag te gaan. “Je moet mij niet alleen maar op een kantoor zetten om mails te beantwoorden. Ik heb echt interactie nodig om met energie mijn werk te doen”, vertelt Aniek. “Sowieso trouwens, ook privé. Ik houd van veel mensen en gezelligheid om me heen.”