11 januari 2024

Bas Breedveld nieuwe sourcer Software Technology

Bas (21) werkt sinds deze maand bij ENTER als sourcer voor onze afdeling Software Technology. Een ideale bijbaan naast zijn studie.

Bas studeerde personeelswetenschappen, maar kwam er tegen het einde van die studie achter dat hij het ook leuk vond om de managementrichting op te gaan. Daarom volgde hij in het buitenland een minor die bij die richting aansloot en deed hij ook een premaster in bedrijfseconomie. “In februari start ik met een master international management en daar zocht ik nog een bijbaan naast, eentje die ook een beetje aansluit bij mijn studie.”

Aleksandr, een van onze andere sourcers, benaderde Bas precies op dat moment via LinkedIn met een persoonlijk berichtje. Bas: “De slogan ‘Tech with a hearbeat’ sprak me heel erg aan en toen ik daarna met Dieka, de recruiter, in gesprek kwam, voelde dat meteen heel vertrouwd. Zo wil ik zelf ook graag met mensen omgaan. Als ik dan zelf ook op die manier mijn werk kan doen als ik mensen zoek voor functies die we hebben, is dat heel fijn.”

“Het is ook prettig dat je op kantoor bij elkaar zit en de kans hebt om contact op te bouwen”, vervolgt Bas. “Iedereen neemt ook de tijd voor je. En in mijn tweede week gingen we al meteen met elkaar padellen, dat is heel tof. Ik ben sowieso wel sportief, ook op vakantie. Dan wandel en fiets ik graag. Al is het natuurlijk ook altijd heel gezellig om met een vrienden een pilsje te pakken of even te gamen.”

Bas Breedveld