25 mei 2022

Ben, Jasper, Richard en Murat halen Green Belt certificaat via ENTER

Ben Mertens, Jasper Hoek, Richard van Hest en Murat Kalakoglu konden dinsdag 25 mei proosten op hun succes: alle vier behaalden ze hun Green Belt certificaat.

Tijdens deze training ontwikkelden ze competenties om verbetertrajecten te leiden en veranderingen te borgen. “Het was een actieve training met veel praktijkvoorbeelden”, blikt Ben terug op de wekelijkse sessies die 8 weken achter elkaar plaatsvonden op het kantoor van ENTER in Eindhoven. Ook Murat is daar enthousiast over. “We hadden het boek als leidraad, maar we konden vooral veel oefenen. Daardoor beheersen we nu de 3-stappen methode heel goed. Daar kunnen we ook een business case mee opzetten.”

Ben, Jasper, trainer Mark, Richard, Murat
Ben, Jasper, trainer Mark, Richard en Murat proosten op hun resultaat


Trainer Mark Pelzers is ook enthousiast over ‘zijn’ groep van de afgelopen weken. “Het niveau lag hoog en het waren heel open sessies.” Mark Sidler, Operationeel Directeur van ENTER: “We bieden deze training graag aan aan onze collega’s, omdat het echt van toegevoegde waarde voor ze is op de werkvloer. En daarmee ook voor onze klanten. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”

Green Belt 2022
Locatie van de training: het Eindhovense kantoor van ENTER