04 november 2021

BLOG: Bij ENTER durven wij te dromen

Door: Cune Peters

We zagen onszelf al zweven, mijn zoon en ik. Tijdens ons jaarlijkse uitje met alle ENTER collega’s naar de Efteling keken we vol bewondering naar het tafereel van de Vliegende Fakir. Een sprookje, waarin de fakir in het paleis van een zieke sultan Indiase muziek zit te spelen.

De fakir is ervan overtuigd dat de sultan ziek is van zijn macht en rijkdom en dat juist de schoonheid van een eenvoudige tulp hem beter kan maken en hem de ogen kan openen. Als de fakir er met zijn muziek in slaagt de tulpenpracht op te laten komen, staat de sultan inderdaad voor het eerst in lange tijd op van zijn ziekbed. En niet alleen dat: hij besluit ook zijn rijkdommen met zijn bevolking te delen.

Delen

Een verhaal met een boodschap waar we ons bij ENTER in kunnen vinden. Want wij delen graag onze kennis en ervaring met onze collega’s om hen te begeleiden. Of dat nu gaat om het doorontwikkelen van hun vaardigheden of om het vinden van een droomproject.

Cune en haar zoon
Cune en haar zoon bij de Fakir


Want dromen kunnen uitkomen... Die van mij en mijn zoon van ons eigen vliegend tapijt misschien niet zo snel, maar soms moet je durven te dromen om bijzondere dingen te realiseren. Dat is ook wat we bij ENTER doen….Een verhaal dat mij persoonlijk nog heel erg bijstaat is dat van de Turkse Onur, die heel graag in de technologische hub rond Eindhoven aan de slag wilde en met wie wij ook graag wilden samenwerken.

Spannend

Voor hem natuurlijk heel spannend, want ondanks ervaring in het buitenland op tijdelijke projecten, is emigratie natuurlijk toch een volgende stap. Maar hij ging ervoor en samen overwonnen we de hordes van het regelen van een visum en het vinden van woonruimte. Inmiddels is Onur een succesvolle en gewaardeerde collega die zijn plek bij ons heeft gevonden.

En dit is maar één voorbeeld van een droom die we samen lieten uitkomen. Heb jij ook dromen en ben je op zoek naar een goede kans om ze te waar te maken? Spring dan eens bij ons op het vliegend tapijt!

Vacatures vind je hier!