14 december 2023

Claudia van der Palen versterkt team Technology als Business Manager

Claudia van der Palen (33) is onze nieuwste Business Manager Technology. Ze werkte eerder 5,5 jaar bij een grote uitzendorganisatie en stapte onlangs over naar ENTER. “In mijn vorige baan kon ik me na al die jaren niet meer verder ontwikkelen”, vertelt Claudia. “Aniek, een van de andere Business Managers hier, ken ik goed. Zij had door dat ik niet meer helemaal op mijn plek zat en stelde voor om eens een balletje op te gooien bij ENTER en zo kwam ik hier in gesprek.”

Bij die gesprekken voelde Claudia zich meteen op haar gemak. “Ik kan hier nog veel leren en me verder ontwikkelen, terwijl ik precies heb wat ik leuk vind aan een baan: contact met mensen én binnen kijken bij veel bedrijven. Ik ga mijn eigen team van engineers begeleiden, maar er zit ook een saleskant aan mijn werk en juist die combinatie maakt het interessant. Daarbij is ENTER een heel gezellig bedrijf, met leuke mensen. Het is hier heel down to earth en daar voel ik me goed bij. Je krijgt sturing, zeker in het begin, maar er is ook veel ruimte voor eigen invulling."

Contact met mensen staat ook in Claudia’s privéleven centraal. “Ik doe graag leuke dingen met mijn familie en ik borrel graag met vrienden. Ik reisde altijd heel graag, maar ik heb een zoontje van 1,5, dus dat staat nu even op een lager pitje. Het plan was Japan, maar het werd een sprookjescamping in Overijssel, samen met mijn vriend”, lacht ze. “Maar ach, dat was weer eens iets heel anders en dat is ook hartstikke leuk!”

Claudia van der Palen