10 januari 2023

Dirk van Brunschot nieuwe aanwinst voor team Technology in Eindhoven

Hij viel met zijn neus in de boter toen hij bij ENTER begon, want zijn eerste werkdag vond ook de ENTER Sinterklaasviering plaats. En dat betekende: cadeautjes, maar vooral ook gedichten voor elkaar. Dirk van Brunschot (29), lachend: “Dan leer je iedereen meteen goed kennen!”

En dat beviel dan ook meteen goed. “Ergens anders beginnen, is altijd spannend, maar ik had tijdens mijn gesprekken bij ENTER meteen een goed gevoel!

Dirk werd zelf door ENTER benaderd en dat kwam precies op een goed moment. Dirk: “Ik deed al een aantal jaar dezelfde rol bij een uitzendorganisatie en van praten word je nooit dommer, dus ik dacht: ‘Ik ga wel even kijken’. Vanaf toen ging het echter heel snel.”

Variatie
In tegenstelling tot in zijn vorige baan kan Dirk zich bij ENTER richten op meerdere klanten. “Ik verwacht dat dat meer variatie gaat brengen in mijn werk en dat ik me daardoor ook weer zelf kan ontwikkelen.”

In Dirk zijn persoonlijke leven draait het ook om ontwikkeling. “Of beter gezegd: ondernemerschap. Ik heb altijd eigen bedrijfjes gehad naast mijn baan, dat is leuk en geeft me energie. Net als voetballen met mijn vriendenteam. Profvoetballer worden zat er niet in”, lacht hij. “Dus dan maar met een hoop gezelligheid de kelderklasse in.”