13 oktober 2022

Eerste editie Tech 2 Share Eindhoven

Ons team van engineers groeit hard. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee! We hebben dan ook een team van collega’s op wie we heel trots zijn en die we graag samen brengen.

Dit doen we niet alleen in groter verband, zoals op een gezamenlijke barbecue of kerstfeest met het hele ENTER team, maar ook juist in iets kleinere gezelschappen. Daarom hebben we op ons kantoor in Eindhoven twee nieuwe terugkerende events in het leven geroepen: ‘Tech 2 Share’ voor onze Technology Engineers en ‘Software & Socials’ voor onze Software Engineers. Tech 2 Share trapte vorige week af voor de eerste in de reeks.

Tech 2 Share
De eerste editie van Tech 2 ShareBennert Smit, Richard van Hest en Nils Fleuren, drie collega’s die via ENTER op drie heel verschillende projecten werken, namen de rest van van hun collega’s mee in hun dagelijkse werk en uitdagingen. Daarna was er, uiteraard, alle tijd om met elkaar van gedachten te wisselen bij de borrel en het diner. Bij ENTER matchen we je namelijk niet alleen graag aan de juiste projecten, maar ook aan elkaar. Zo kun je met je collega’s een waardevol netwerk opbouwen.


eten tech 2 share
Voor de inwendige mens was natuurlijk ook gezorgd