20 september 2022

Elena Asencio Lepe versterkt de back office van ENTER

Maak kennis met Elena Asencio Lepe (47), onze nieuwe HR medewerker op kantoor. Elena is vanaf nu verantwoordelijk voor de salarisadministratie, het aanmelden van nieuwe medewerkers, urenregistratie en facturering van de detachering. “Verder help ik mee met controles en ook ben ik het aanspreekpunt voor collega’s die vragen hebben over hun uren”, vertelt Elena.

“Een breed takenpakket”, vervolgt ze. “Maar dat is ook de reden dat ik hier wilde solliciteren. Ik pak het proces van A tot Z op.” Dat betekent wel dat ze weer veel moet leren. “Ik heb hiervoor 24 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt en bij ENTER werken we met andere programma’s. Maar dat geeft me juist ook energie. Je bent nooit te oud om te leren of om voor jezelf te kiezen. En ik breng ik hier ook weer een frisse blik, dus ik neem ook wat mee. Met mijn ervaring én mijn vragen kan ik ENTER ook weer een stapje verder brengen.”

En haar mening over ENTER nu ze inmiddels een paar weken bezig is? “Het is echt een leuke club en de collega’s zijn heel behulpzaam. Wat ik zelf heel prettig vind is dat ik zelf ook voldoende tijd heb om mensen te helpen. Niemand is hier een nummertje, op kantoor niet, en gedetacheerd niet.“


Elena
Elena Asencio Lepe