27 oktober 2021

Er was eens...

‘Stel je voor: je bent net afgestudeerd en voor de baan van je dromen verlaat je huis en haard om aan de andere kant van de wereld je geluk te beproeven. Maar eenmaal daar, blijkt de droom een nachtmerrie en het geluk heel erg ver te zoeken…’

Met die woorden trekt Remco Sturkenboom ons, zijn kantoorcollega’s, zijn verhaal in. Remco staat op het podium van het theater bij Bex* Communicatie, waar we met het hele kantoorteam een workshop Storytelling volgen. Onder de bezielende leiding van drie uitstekende verhalenvertellers, vertellen wij elkaar verhalen. Vakantieverhalen om los te komen en werkverhalen om bij elkaar de kracht van een goed verhaal naar boven te halen.

Teambuilding
Want met een goed verhaal boei en bind je mensen. En dat is wat we bij en met ENTER het liefste doen. Allemaal op onze eigen authentieke manier, maar met de kernwaarden van ENTER als verbindende factor. En wat blijkt? We hangen de hele dag aan elkaars lippen. We pinken een traantje weg én we lachen samen. De workshop Storytelling is in alle opzichten heel waardevol, niet in de laatste plaats vanwege het teambuildingaspect.

En hoe het verder ging met de held uit het verhaal van Remco? Bel hem gerust eens om daar naar te vragen! Misschien heeft ‘ie voor jou ook nog wel een goede afloop in zijn boek! (En houd anders onze online kanalen in de gaten, want we schrijven het natuurlijk nog een keer op.)

ENTER team bij Bex*
Het ENTER kantoorteam luistert geconcentreerd naar een van de trainers van Bex* Communicatie