06 september 2022

Erica Schepers, de nieuwe Talent Manager bij ENTER, voelt zich nu al helemaal thuis

Erica Schepers (36) startte deze maand bij ENTER als Talent Manager voor het Software team. Een baan die haar op het lijf is geschreven! “Zelf ben ik ooit begonnen als interimmer en had ik zelf een heel goede Talent Manager. Hij vroeg mij: ‘Waar word je nou echt gelukkig van?’ En het antwoord daarop was, dat ik gelukkig zou worden van zijn baan!”

Dat betekende wel: terug de boeken in! “Ik ging HRM en toegepaste psychologie studeren en dat vond ik zó leuk en interessant, dat ik door die studie heen ben gevlogen. Maar ja, zo werkt dat als je doet wat je leuk vindt”, vertelt Erica.

Eric
Erica SchepersVerdieping
Na deze studie kwam ze terecht in een 360 graden rol binnen een detacheringsorganisatie. Dit hield in dat ze met zowel medewerkers als klanten contact had. “Heel leerzaam, maar niet helemaal waarom ik weer was gaan studeren. Ik wil me echt richten op de mensen die binnen een bedrijf werken. Ik wil ze verder brengen in hun carrière en echt met die verdieping aan de slag.”

Een kans die ze kreeg bij een volgend bedrijf en die ze dan ook met beide handen aanpakte. Erica: “Het enige nadeel was dat ik daar echt een paar duizend kilometer per maand moest rijden en ik heb ook een gezin, dus dat werd op den duur een beetje ingewikkeld. Nu ik bij ENTER werk, heb ik eigenlijk de ideale werksituatie gevonden. De baan die helemaal bij me past én minder uren op de weg. Tel daar nog bij op dat ik hier veel expats in mijn team heb en daardoor met veel verschillende culturen in aanraking kom en ik ben gewoon helemaal gelukkig! Ik voel me ook al helemaal thuis. Dankzij mijn nieuwe collega’s, maar ook omdat ik weer in mijn eigen stad Eindhoven werk.”