23 april 2020

‘Het zijn mooie, uitdagende functies waarvoor ik mag werven’

Cune Peters is zelf nog maar enkele maanden in dienst bij ENTER als Recruiter Embedded Software, maar heel blij met haar overstap. “Persoonlijk contact is binnen ons bedrijf heel belangrijk, maar ook heel makkelijk. De lijnen zijn kort, er heerst een open cultuur, mensen zijn toegankelijk en je hebt zelf veel invloed op hoe je je functie invult. Dat trok mij aan, naast de inhoud van het werk natuurlijk.”

Inhoudelijk vindt Cune haar werk interessant, omdat ze mensen zoekt voor uitdagende functies in de hightech industrie. “Dat betekent dat ik creatief moet zijn in mijn manieren van werving en ook buiten de geijkte paden moet treden om te vinden wat ik zoek. Het is echt maatwerk.

Cune Peters
Cune Peters


Achtergronden

Op de vraag wat ze dan zoekt, volgt vervolgens een hele opsomming van Software Engineers met verschillende achtergronden. “Embedded Software Engineers met een MSc of BSc in Computer Science, Embedded Systems of vergelijkbaar met een aantal jaren ervaring in de ontwikkeling van embedded systemen. Daarbij vragen we om ervaring met het programmeren in C++. Verder zoeken we front-end ontwikkelaars met ervaring in Javascript/ Typescript en front-end frameworks zoals Angular, React en Vue.” Ook verwelkomt Cune graag kandidaten met een (bio)technische achtergrond en 2 tot 3 jaar ervaring in C++/C#/.NET en WPF in een technische productieomgeving.

Teamwork

Cune is vooral op zoek naar mensen met 2 tot 5 jaar werkervaring, die communicatief vaardig zijn en zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheersen. “Ook vinden we het belangrijk dat ze graag en gemakkelijk in een team werken. We investeren dan ook veel in de ontwikkeling van onze mensen. Waar sta je, waar wil je heen en wat je heb je ervoor nodig om daar te komen? Dat begeleiden wij vanuit ENTER. Bij ons komen ze in een prettige en vaak internationale werkomgeving, met langdurige opdrachten bij de top 10 bedrijven in de hightech industrie.

"De lijnen binnen ENTER zijn kort, er heerst een open cultuur, mensen zijn toegankelijk en je hebt zelf veel invloed op hoe je je functie invult."

Cune Peters / Recruiter

Zelf interesse?

Dus, ben jij een Software Engineer met ervaring in C++/C#/.NET of een Front-end ontwikkelaar met ervaring in Javascript/Typescript en bijvoorbeeld Angular? En ben je op zoek naar een nieuw uitdagend project voor een werkgever die veel in jou investeert? Neem dan contact op met Cune. Ze spreekt je graag! Ze is te bereiken via e-mail: cune.peters@enter-group.nl. Of via de telefoon: 06 21 44 67 04.