15 april 2020

‘Ik wil persoonlijk betrokken zijn bij de ontwikkeling van mensen’

Ian Breedveld, Accountmanager Software Engineering, is sinds 1,5 jaar in dienst bij ENTER. Hij werkt vanuit de vestiging in Delft. Ian richt zich voornamelijk op software engineers en software specialisten in de breedste zin van het woord. Ian: “Bij ENTER bieden we projecten in een breed spectrum van branches; van machinebouwers tot hightech chipfabrikanten, maar ook een bedrijf als Shell klopt bij ons aan voor goede mensen. Daarnaast rekenen we ook start ups en scale ups tot onze opdrachtgevers. Meestal in de driehoek Rotterdam - Hoofddorp - Utrecht.”

Het grote voordeel daarvan is dat mensen bij ENTER de keuze hebben uit heel diverse projecten. “Het ene jaar kun je bij een producent van robots werken, het andere bij een bedrijf in quantumtechnologie. Het kan ieder project weer anders zijn en dat is heel gaaf. Bij ons kun je ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers, terwijl je niet verandert van werkgever, want dat zijn wij. We merken dat ook echt aan onze collega’s zelf; ze zitten verspreid over verschillende bedrijven, maar weten elkaar altijd te vinden. Voor de gezelligheid, maar ook als ze op werkgebied ergens tegenaan lopen. Dan is het heel fijn als iemand even mee kan denken.”

Ian Breedveld
Ian Breedveld


Bouwen op elkaar

Zelf koos Ian voor ENTER omdat hij graag echt betrokken wilde zijn bij zijn team. “Ik kom van een veel grotere organisatie met grotere teams en ik vind het geven van persoonlijke aandacht en begeleiding heel belangrijk. Ik wilde zelf echt een team kunnen creëren dat op elkaar kan bouwen. Bovendien kwam ik zelf in een heel leuke groep van collega's terecht.”

In het team van Ian zitten meerdere junioren, medioren en senioren. “Maar ik heb ruimte voor nog meer mensen”, geeft hij aan. “We hebben vaak R&D software projecten beschikbaar, waar mensen aan de gang kunnen in diverse rollen op softwaregebied.” Van Scientific Software Engineer (algoritmes en research) tot DevOps Engineers (release- en test pipelines voor software): je vind de complete cyclus van softwareontwikkeling in het team van Ian.

"Bij ons kun je ervaring opdoen bij meerdere opdrachtgevers, terwijl je niet verandert van werkgever."

Ian Breedveld / Accountmanager

Zelf interesse om deel uit te maken van Ian’s team?

Dus, heb jij een master in Computer Science, Embedded Systems of Physics en ben je op zoek naar een nieuw uitdagend project voor een werkgever die veel in jou investeert? Neem dan contact op met Ian. Hij spreekt je graag! Ian is te bereiken via e-mail (ian.breedveld@enter-group.nl) of telefoon 06-21 44 64 04.