14 april 2022

‘Je bent hier geen nummertje’

“Ik kijk nu al uit naar mijn volgende jubileum.” Aldus Rob Niessen. Onlangs was hij 5 jaar in dienst bij ENTER en dat is niet voor niets. “Het is een heel persoonlijk bedrijf, je bent hier geen nummertje. Dat voelde ik al tijdens het sollicitatiegesprek en zo voelt het nog steeds.” Dat, plus de mogelijkheid om te werken aan langdurige high tech projecten, zorgde ervoor dat Rob voor ENTER koos.

Rob werkt momenteel bij NXP, in een multicultureel team, van Indiërs tot Amerikanen. “Dit zorgt voor een leuke diversiteit en dynamiek binnen de groep”, vertelt hij. Rob is sowieso enthousiast over NXP. Hij vindt het een prettige werkomgeving, waarin hij veel ruimte krijgt om zijn werk te doen. In zijn rol is Rob onder meer verantwoordelijk voor het beheer van de developertools. Ook migreert hij nieuwe tools en maakt hij rapportages.

Rob Niessen
Rob Niessen met zijn manager KoenNet zoals voor velen was de coronaperiode voor Rob een uitdaging. Thuis kon hij zich moeilijk concentreren en werd hij makkelijk afgeleid, maar dit pakte hij aan en nu werkt hij nog altijd deels thuis, zonder moeite.

In de toekomst wil Rob nog graag meewerken aan een opdracht die net zo leuk en interessant is als zijn huidige werk. “En ik ga voor m’n 12,5 jarig jubileum”, zegt hij lachend. Tot slot geeft hij nog een klein persoonlijk inkijkje. “Waar je mij ’s nachts voor kunt wakker maken? Ouderwetse jaren 80 en begin jaren 90 sci-fi actieknallers!”