26 juli 2023

Jim van Wetten nieuwe Business Manager Technology bij ENTER Delft

Jim van Wetten (27) startte onlangs als Business Manager Technology op onze vestiging in Delft. Met zijn achtergrond in communicatie lijkt dat misschien niet meteen een heel logische keuze, maar dat is het zeker wel! Jim: “Ik wilde graag een commerciële rol waarin contact met mensen centraal staat. Dat vind je in de arbeidsbemiddeling.”

Dat begon voor Jim met een rol bij een uitzendbureau, in de rol van sales intercedent. “Dit leek mij destijds zeer interessant, maar ik wist eigenlijk niet zo goed waar ik aan begon. Al snel merkte ik dat ik het heel gaaf vond. Niet alleen de bemiddeling van mensen, maar ook alles wat erbij komt kijken. Sales, onderhandelingen en resultaten boeken. En naast het aan een baan helpen van mensen ook de begeleiding van de flexwerkers. Die combinatie, daar werd ik echt heel blij van!”

Dat komt goed uit, want bij ENTER vindt hij die combinatie ook. En nog een beetje meer. “Ik zocht meer uitdaging in de klant- en kandidatengesprekken en ik heb veel interesse in technologie, dus toen dacht ik: misschien kan ik dat totaalplaatje wel ergens vinden. Ik werd benaderd door een recruitmentpartij en die legde mij meerdere opties voor, waaronder ENTER. Daar had ik echt direct een goed gevoel over.”

Ontwikkeling en plezier
Jim is voor zichzelf op zoek naar ontwikkeling en dat kan ENTER hem bieden. “Net als leuke mensen die resultaat halen combineren met plezier maken. Het gaat hier niet om status, het is geen ellebogenwerk, maar een bedrijf dat met passie ergens voor staat dat bij mij past. En de afstand Den Haag – Delft is supergoed te doen!” Dat laatste is belangrijk voor Jim, omdat hij in Den Haag woont.

In zijn vrije tijd is hij op het voetbalveld te vinden, tegenwoordig in een vriendenteam met een derde helft, maar voorheen speelde hij wat hoger. Voetbal kijken doet hij ook: in Engeland of op de tribune bij Feyenoord. Ook squasht hij en stapt hij graag op zijn racefiets. Met zijn vriendin, met wie hij samenwoont, gaat Jim graag lekker uit eten of naar de camping. Samen ze zorgen ze voor Freek, hun dwergpoedel.

Jim van Wetten