13 januari 2022

Kees Verbeek gestart als accountmanager

Even voorstellen: Kees Verbeek (29), onze nieuwe accountmanager binnen het Technology domein voor de competenties Mechanical, Electrical en Mechatronics. “Ik heb het altijd interessant gevonden om bij bedrijven in de keuken te kijken, dus dat ik ooit iets zou gaan doen als deze baan lag voor de hand.”

In zijn vorige baan deed hij ervaring op als account- en salesmanager. Hiervoor had hij veel klantcontact. “Heel erg leuk, maar ik wilde toch graag een baan met een iets bredere invulling. Bij ENTER heb ik dat gevonden. Hier ben je als accountmanager niet alleen bezig met je klanten, maar juist ook veel met kandidaten en gedetacheerde collega’s. En dat sprak me heel erg aan.”

Langetermijnrelaties
“Ik wil graag langetermijnrelaties opbouwen binnen mijn werk. Annemieke, corporate recruiter van ENTER, vertelde me dat het daar ook precies om gaat binnen dit bedrijf. Daarom ging ik graag in op haar uitnodiging om hier eens te komen praten”, vertelt Kees. Eenmaal op gesprek voelde hij zich direct op zijn gemak.

Kees: “Ik kon meteen mezelf zijn en precies zo ervaar ik dat nu ik ben begonnen. Er wordt hier echt gekeken naar wie je bent en wat goed bij je past. Zowel bij de mensen op kantoor, als voor de gedetacheerde collega’s. En dat is uiteindelijk voor iedereen goed. Voor ENTER, voor de mensen die er werken en voor de klanten.”

Kees Verbeek
Kees Verbeek