03 februari 2022

Kevin Breggeman versterkt ons Technology team in Delft

Even voorstellen: Kevin Breggeman, onze nieuwe accountmanager Technology in Delft. “De combinatie van zelf de mensen in je team goed begeleiden én commercieel succes is voor mij het mooiste.”

Kevin heeft al enige jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling en dat werk heeft hij ook altijd met veel plezier gedaan. “Maar ik ben ook ondernemend en wil ook graag iets doen met mijn eigen initiatief. Een keurslijf zit me gewoon niet lekker… Van Ian Breedveld, ook accountmanager in Delft, kreeg ik vaak heel positieve verhalen te horen over ENTER, waardoor ik het gevoel had dat ik hier wel heel goed zou passen.”

Ian en Kevin kennen elkaar dan ook al langer. “We waren elkaars concurrent en zaten wel eens in elkaars vaarwater, maar we hadden al vanaf dat we elkaar kennen een heel goede klik. Ian heeft toen Patrick van Noort, de operationeel manager in Delft, naar me laten bellen. En dat klikte óók!"

Kevin
Kevin Breggeman
Binden en boeien
Nog een aantal gesprekken later met andere collega’s binnen ENTER besloot Kevin de sprong naar ENTER te wagen. “Het gaat hier om het binden en boeien van de collega’s in je team. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, maar dat kun je ook doen terwijl je ervoor zorgt dat je collega’s blij zijn. En daar draait het hier echt om. Tech with a heartbeat is niet zomaar een loze leus, het is echt het DNA van het bedrijf."

Maar dat was niet het enige dat hem aansprak. Kevin: “Het high-tech domein past heel goed bij mij. In eerdere banen bemiddelde ik mensen in de software. Ik heb zelf ook heel veel interesse in techniek en technologie. Je moet me niet zelf iets laten bouwen, maar ik verdiep me heel graag in wat mijn klanten doen. Als ik met een klant in gesprek ben geweest over een interessant project, wil ik er daarna alles over weten. Dus ik kan m’n hart ophalen hier!”