04 augustus 2021

“Kijk eens naar ENTER. Misschien is dit ook iets voor jou.”

De ENTER community bouwen we samen! En daarom zijn we altijd blij als collega’s andere mogelijke collega’s aan ons voorstellen en hen enthousiast maken om voor ENTER te werken. Iemand die via referral recruitment bij ENTER terecht kwam, is Rishabh Bhardwaj. Hij werd succesvol aangedragen door ENTER-collega Arsha Shiri.

Arsha en Rishabh kennen elkaar van hun vorige werkgever waar ze samen in een team werkten. Beiden begonnen in december vorig jaar aan hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Dat was nog niet heel makkelijk, want veel functies die hij interessant vond, vereisten een bepaalde achtergrond die Arsha en Rishabh (nog) niet hadden.

Maar toen nam onze recruiter Lisa Eijgendaal contact op met Arsha en dat wekte zijn interesse in ENTER. Arsha: “Ik kreeg al gauw de indruk dat ik bij ENTER kansen zou krijgen om nieuwe dingen te leren en te groeien in mijn vak. Dat het om mijn kennis in combinatie met mijn motivatie ging.” Daardoor dacht hij ook aan Rishabh. Hij wist dat zijn collega ook toe was aan een nieuwe stap en ook hoe gemotiveerd hij was en dus droeg hij hem aan bij Lisa. Tegen Rishabh zei hij: “Kijk eens naar ENTER. Misschien is dit ook iets voor jou.”

Arsha Shiri en Rishabh Bhardwaj
Arsha Shiri (links) en Rishabh Bhardwaj (rechts)


Reden om aan boord te komen

Dus toen Lisa Rishabh belde, kende hij ENTER al een klein beetje. Binnen een week mocht hij op gesprek komen en ook hij merkte al snel dat zijn motivatie om nieuwe vaardigheden te leren meer woog dan wat hij nog niet kon. Voor hem een heel belangrijke reden om bij ENTER aan boord te komen.

Intussen zijn Arsha en Rishabh allebei een paar maanden in dienst bij ENTER. Arsha ging aan de slag als Software Engineer bij Sioux en Rishabh als Software Test Engineer bij Lely. Naast Rishabh heeft Arsha overigens ook ENTER-collega Ruben Lagrouw succesvol aangedragen. Hij startte onlangs als Software Engineer bij Fox-IT.

Over het Referral Program

Het bouwen van de ENTER community is iets wat we samen doen en daar kunnen we de hulp van onze collega’s goed bij gebruiken. Met het Referral Program doen we een beroep op hen om ons in contact te brengen met getalenteerde engineers voor uitdagende projecten bij onze innovatieve klanten. Dus ben je onze collega en ken je iemand in je netwerk die mogelijk geïnteresseerd is in een baan bij ENTER, dan komen we graag via jou in contact met die persoon. Is je hulp succesvol? Dan ontvang je een recruitment bonus.