20 december 2021

Lennart Pruijssers en Ian Breedveld enthousiasmeren studenten

Vorige week, toen de scholen nog open waren en ook de hogeschool nog toegankelijk was voor studenten, togen onze collega’s Ian Breedveld en Lennart Pruijssers naar de Hogeschool Rotterdam. Dit was op verzoek van de Studievereniging Technische Informatica Rotterdam (STIR), die als aanvulling op het standaard curriculum jaarlijks een aantal sessies aanbiedt op technisch vlak of op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Nu was de wens om meer inzicht te krijgen in de wereld van CI/CD.

Met zijn Development/Test achtergrond was Lennart de aangewezen persoon om een presentatie te geven over de losse onderdelen in deze software-ontwikkelketen, aangevuld met een live demo van zijn huidige werkomgeving. Hiermee gaf hij de geïnteresseerden een inkijkje in de tooling en theorie. Als aanvulling hierop presenteerde Ian een business case om te laten zien wat de meerwaarde voor een organisatie kan zijn om deze manier van continue ontwikkelen en ‘deployen’ te omarmen.

Bij ENTER gaan we altijd graag in op verzoeken om onze kennis te delen en daarmee anderen iets extra’s te leren of te enthousiasmeren.

Lennart
Lennart Pruijssers aan het woord