17 november 2020

Maak kennis met Brigitte Schouten: ENTER's nieuwe Controller

29 foto brigitte 5fb3f9ecd1041

“Ik zocht geen werk, maar een interessante functie, in een leuk team en bij een vooruitstrevende organisatie”. Maak kennis met Brigitte Schouten, sinds een aantal weken Controller bij ENTER.

"Ik heb voor ENTER gekozen omdat de mensen centraal staan, er een open cultuur is en alle collega’s erg toegankelijk zijn."

Brigitte Schouten / Controller

“Tijdens mijn eerste gesprek hier voelde ik me al meteen thuis. Voor mij is het belangrijk dat ik achter het merk en de organisatie sta en dat er dynamiek is, in de markt en op kantoor. Vanuit mijn passie en ambitie op het gebied van finance, processen en IT werk ik graag voor een bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en dat toekomstgericht is, zodat ik kan meewerken aan die toekomst. Daarnaast heb ik voor ENTER gekozen omdat de mensen centraal staan, er een open cultuur is en alle collega’s erg toegankelijk zijn. Ook krijgt iedereen hier het vertrouwen om eigen ideeën aan te dragen, of die nou functie gerelateerd zijn of niet. Natuurlijk is het wel jammer dat er nu even vooral op afstand wordt gewerkt, maar toch merk ik hoe fijn iedereen met elkaar omgaat.”

Brigitte Schouten
Brigitte Schouten