05 oktober 2023

Maak kennis met Elke Willems, nieuwe aanwinst op marketing en communicatie

Elke versterkt sinds deze maand ons marketingcommunicatieteam. Officieel dan, want 1,5 jaar geleden startte ze al voor een aantal uren per week als bijbaan naast haar studie. Dit beviel zowel haar als ENTER zo goed, dat Elke ervoor koos om ook bij ENTER af te studeren. Hiervoor onderzocht ze onder meer het social media gebruik van de doelgroep van ENTER.

Ze kent het bedrijf intussen dan ook door en door en is daarmee, en met haar talenten en persoonlijkheid, een waardevolle aanwinst voor het marketingcommunicatieteam én ENTER in het geheel.

Elke: “Vanaf het eerste moment voel ik me al thuis bij ENTER. Dat ik hier ook kon afstuderen naast mijn bijbaan, was dan ook heel fijn. Niet alleen omdat ik het hier naar mijn zin heb, maar ook omdat ik een interessant onderzoek kon doen en vervolgens ook zelf een implementatieplan op basis van de resultaten kon bedenken. Dat ik hier na mijn afstuderen een contract aangeboden kreeg, betekent bovendien dat ik ook nauw bij de uitvoering van mijn plan betrokken ben. Normaal moet je iets weer loslaten na een stage of je studie, ik hoef dat niet. Dat is interessant en leerzaam. En het is natuurlijk ook wel een compliment als je stagebedrijf je heel graag wil houden! Ik ben nu écht aan de slag en dat voelt goed.”

Elke Willems