15 oktober 2020

Maak kennis met Sabina Sanders-Buijs, onze nieuwe HR/Office Manager

24 sabina 5f8868c538504

Ze is sinds enkele weken aan de slag, dus intussen kan ze al iets over haar ervaringen zeggen: “Iedereen gaat hier voor hetzelfde doel. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel plezier onderling. Het valt me op dat iedereen elkaar ook altijd wil helpen.”

Alle medewerkers van ENTER kunnen bij Sabina terecht met vragen over HR, zoals over hun contract en pensioen. Ook staat ze mensen met raad en daad bij als ze vanuit het buitenland naar Nederland verhuizen. “Een verblijfsvergunning regelen, kan voor iemand van buiten Nederland behoorlijk pittig zijn. Ik help daar dan graag bij.”

Sabina Sanders
Sabina Sanders

“Ik maak het leven van andere mensen graag een stukje gemakkelijker en ingewikkelde dingen maak ik graag simpel.”

Sabina Sanders / Office Manager

Dat is ook wat haar aanspreekt in haar werk. “Ik maak het leven van andere mensen graag een stukje gemakkelijker en ingewikkelde dingen maak ik graag simpel”, vertelt ze. “En ik houd van een afwisselend takenpakket. Bovendien heb ik het gevoel dat ik hier ook zelf nog echt iets kan toevoegen, niet alles is in steen gebeiteld. Dat is prettig en maakt het voor mij niet alleen een leuke, maar ook een uitdagende baan.”