22 mei 2024

Silvaan den Boer nieuwe Business Manager in Delft

Silvaan den Boer (25) werkt sinds kort voor ENTER Delft als Business Manager Technology. Een rol die hem past om meerdere redenen, maar vooral omdat hij graag met mensen werkt. “Mijn vorige baan leek op deze; ook daar was ik bezig met mensen werven en begeleiden én het binnenhalen van opdrachten. Dat ligt me goed. Ook vooral het klantcontact is waar mijn kracht ligt.”

Waarom Silvaan dan toch overstapte naar ENTER? “Mijn vorige werkgever was een grote corporate, ik vind het leuk om nu voor een kleiner zelfstandig bedrijf te werken. Ik was op zoek naar een functie waarbij ik ook echt zelf met ideeën kan komen en dat vind ik hier.” Silvaan is daarbij niet over één nacht ijs gegaan. “Ik heb veel gesprekken gevoerd, maar ik wilde echt zeker weten dat ik op een goede plek zou komen met ruimte voor eigen ondernemerschap. Maar waar tegelijkertijd de mensen zelf echt centraal staan.”

Energie
Dat past allemaal goed bij Silvaan’s achtergrond. Toen hij als 17-jarige van school afkwam, ging hij HR studeren. “Toch leek HR me iets te soft en ontdekte ik dat ik meer affiniteit heb met marketing & sales. Daarom veranderde ik van opleiding. Tijdens mijn studie werkte ik in de sales en later bij Coolblue als social media en product specialist. In die rol kom je ook veel en met veel mensen in aanraking. Daar krijg ik energie van.”

Energie krijgt Silvaan ook van voetballen. Na zijn hele leven in de jeugd van zijn club te hebben gespeeld, speelt hij nu in een vriendenteam. “Daarnaast geef ik ook training aan keepers in de jeugd, alle leeftijden door elkaar, zodat ze van elkaar kunnen leren.” Ook is hij muzikaal. Hij speelde in zijn jeugd basgitaar, saxofoon en zat sinds zijn 14e in een bandje. “Ik ben echt een gezelligheidsmens, muziek is daar een onderdeel van.”

Silvaan den Boer