04 oktober 2022

Stage lopen of een bijbaan bij ENTER? Uitstekend idee!

Bij ENTER geven we heel graag jonge talenten een kans om zich te ontwikkelen. En dat geldt niet alleen voor onze gedetacheerde collega’s of onze collega’s op kantoor, maar zeker ook voor mensen die tijdens hun studie op zoek zijn naar een kwalitatieve stage of een bijbaan die goed op hun CV staat. Momenteel lopen bij ENTER dan ook 5 studenten rond die allemaal volledig deel zijn van het team. Goed voor hen, maar zeker ook voor ons. Niet alleen vanwege de extra handjes, maar vooral ook vanwege hun frisse blik op ons bedrijf en ons werk en hun enthousiaste inbreng. En waarom zij graag bij ENTER werken of stage lopen? Dat vertellen ze hieronder zelf.

Melle Hernaus
Ik ben Melle Hernaus, 21 jaar oud, derdejaars student HRM aan de Avans Den Bosch en ik loop stage bij ENTER. Ik ondersteun Sabina ondersteunen en ik doe een onderzoek voor de interne organisatie, hier moet natuurlijk uiteindelijk ook een rapport uit komen. Ik koos voor ENTER omdat ik na mijn eerste stage op zoek was naar een jonger en dynamisch bedrijf. Daarnaast vond ik het fijn om op een kleinere (HR) afdeling terecht te komen om daar met zo veel mogelijk verschillende zaken bezig te kunnen zijn. ENTER paste binnen deze beschrijving en ik kende Mark al, dus daar was ook al een link.

Yoram van As
Ik ben Yoram van As, student maritieme techniek en ik werk naast mijn studie als Talent Sourcer voor het Technology team van ENTER in Delft. Ik heb voor ENTER gekozen, omdat mijn huisgenoot Tara hier al een tijdje werkt. Zij kwam altijd thuis met goede verhalen over het werk en de leuke werksfeer binnen het bedrijf. Toen zij vertelde dat er een vacature open stond als Talent Sourcer, wist ik het meteen en heb ik direct gesolliciteerd.

stage en bijbaan
Elke, Yoram, Felix, Melle, TaraTara Soleymanpour
Ik ben Tara Soleymanpour en ik studeer Technische Bedrijfskunde aan de hogeschool Rotterdam. Ook ben ik bezig met de voorbereiding voor het schakelen naar de TU Delft. Bij ENTER ben ik de Talent Sourcer van het softwareteam Enter West. Een vriendin van mij had mij over Enter verteld. Dit maakte mij dusdanig enthousiast dat ik zelf ben gaan solliciteren. Omdat ik zelf natuurlijk ook een technische studie doe, ligt mijn interesse hier natuurlijk ook.

Felix van Eeten
Ik ben Felix van Eeten en zit in mijn laatste jaar van de opleiding vastgoed & makelaardij op de Fontys in Eindhoven. Bij ENTER werk ik als relocation officer en help ik nieuwe collega’s bij het zoeken van een nieuwe woning in Nederland. Ik heb voor ENTER gekozen omdat de uitdaging van het zoeken van woningen voor nieuwe medewerkers in de huidige woningmarkt mij erg aansprak. Daarnaast sluit mijn werk hier bij ENTER goed aan bij mijn studie omdat ik hier het woningprobleem weer van een hele nieuwe kant bekijk.

Elke Willems
Ik ben Elke Willems en zit in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie op de Fontys in Eindhoven. Bij ENTER ben ik sinds februari Marketing & Communicatie Assistent. Ik was vooral opzoek naar iets nieuws waar ik ervaring op kon doen. Toen kwam ik in gesprek met Mark en van het een kwam het ander. En nu werk ik mee met Mascha, maar ik doe ook zelfstandig een onderzoek naar de mediabehoeften van onze doelgroep.