12 oktober 2021

Stephan Dooms nieuwe Accountmanager Software in Delft

Maak kennis met Stephan Dooms, onze nieuwe Accountmanager Software! Vanaf 1 oktober dit jaar is hij onze nieuwe collega in Delft. Behalve veel ervaring neemt hij ook een hoop enthousiasme mee.

“Ik heb voorheen acht jaar in de detachering gewerkt, maar de afgelopen twee jaar had ik bewust voor een ander pad gekozen. Toen Annemieke, de corporate recruiter van ENTER, me belde voor deze baan ging het echter weer kriebelen”, vertelt Stephan.

En dat is niet zomaar, want Annemieke vertelde hoe ENTER de invulling van de baan als accountmanager ziet. Stephan: “Bij ENTER is dat echt een 360 graden rol en dat betekent dat ik me bezig kan houden met zowel de professionals in mijn team als met mijn klanten. Dat vind ik heel tof. Ik heb ook heel veel zin om aan mijn eigen team te bouwen!”

Cirkel
De combinatie maken tussen kandidaat en klant, daar gaat Stephan’s hart sneller van kloppen. “Het zit in mijn natuur om ondersteunend te zijn en ik wil heel graag mijn collega’s helpen aan een toffe opdracht. En als die collega dan op zijn beurt mijn klant weer kan helpen met het ontwikkelen of verbeteren van een product, is de cirkel rond en ben ik blij.”

Privé wordt Stephan heel gelukkig van tijd doorbrengen met zijn gezin. Hij heeft twee kinderen en de derde is op komst. Hij en zijn vriendin hebben een passie voor reizen, maar toen dat vanwege Corona niet kon, verveelde Stephan zich ook geen seconde. “Ik kan niet stilzitten. Daarom hardloop ik ook graag en veel. Sport is sowieso wel een passie en dan vooral voetbal. Ik ben al jaren keeper.”


Stephan Dooms
Stephan Dooms