08 december 2022

Thomas van Dongen versterkt financiële administratie ENTER

Thomas van Dongen (21) studeerde Bedrijfsadministratie op het MBO en koos daarna voor Commerciële Economie op het HBO. Toen bleek dat hij daar niet gelukkig van werd, maakte hij de keuze om een jaar fulltime te gaan werken. “Volgend jaar ga ik dan in deeltijd Finance & Control studeren op het HBO, wat betekent dat ik 1 dag in de week studeer en 4 dagen per week bij ENTER kan blijven werken.”

Thomas is sinds enkele weken onze collega op de financiële administratie. “Administratief werk is waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Daarom paste Commerciële Economie ook niet zo goed bij me.” De baan bij ENTER en ENTER zelf passen wel goed bij hem. “Ik had al meteen een goed gevoel bij ENTER. Toen ik op gesprek ging, zei Sabina Sanders tegen me dat ze zich hier al heel snel thuisvoelde. En dat gevoel had ik ook, dat ik me ook snel thuis zou voelen hier. Dat is uitgekomen.”

Thomas van DongenDat gevoel zit ‘m soms in heel kleine dingen vertelt Thomas. “Echte kopjes in plaats van plastic bekertjes. Samen lunchen en dan ook samen de tafel dekken en samen opruimen. Er wordt hard gewerkt, er is veel structuur, maar toch is elke dag anders en hangt er een huiselijke sfeer. Ik heb dan ook het gevoel dat ik hier al veel langer werk!”