07 januari 2021

Twee nieuwe accountmanagers: teamspelers pur sang

David en Bart

Nieuw jaar, nieuwe maand, nieuwe versterkingen voor ons accountmanagersteam. Maak kennis met Bart Aarts en David Dillien, sinds 1 januari 2021 allebei in dienst bij ENTER.

Allebei omschrijven ze zich als teamspelers. “Samenwerken en met elkaar iets creëren, samen doelstellingen behalen”, zegt Bart. David beaamt dat en voegt toe: “Een goed resultaat en plezier hebben, gaan wat mij betreft ook samen. Je presteert beter als je het in je team ook naar je zin hebt.”

Bart Aarts
Bart Aarts

"We gaan allebei graag voor lange termijn relaties, in het werk met zowel klant als kandidaat"

Van elkaar weten ze waar ze het over hebben, want bij hun vorige werkgever werkten ze ook al samen. En allebei zijn het teamsporters. Bart voetbalt en David hockeyt. En ook daarin hebben ze iets gemeen: ze stopten er allebei een seizoen mee, maar misten hun team en het samen ergens voor gaan én de derde helft zo erg, dat ze hun sport toch weer oppakten.

David Dilien
David Dilien


“We gaan allebei graag voor lange termijn relaties, in het werk met zowel klant als kandidaat”, vertelt Bart. David vult aan: “We nemen zowel de klantvraag als de kandidaat heel serieus en leggen graag de verbinding waar beide partijen gelukkig mee zijn. Die visie, ook voor de lange termijn, heeft ENTER ook. En dat past ons allebei.” Bart: “Het is jammer dat we nu niet meteen alle collega’s kunnen ontmoeten, maar de sfeer voelt heel goed en iedereen is heel enthousiast. Dat plezier waar David het over had, gaan we hier ongetwijfeld ook vinden.