04 april 2023

Twee nieuwe gezichten op de vloer bij ENTER: Timo (20) en Ola (18)

Ola Zawadzka en Timo Ploumen begonnen onlangs als Talent Sourcer bij ENTER. Ze doen dit naast hun studies. Timo studeert Bedrijfskunde aan de Avans in Den Bosch, Ola studeert HRM aan de Fontys in Eindhoven.

Ola: “Ik was vacatures aan het zoeken omdat ik van baantje wilde switchen. Ik zocht iets met meer afwisseling dan dat ik deed en ook naar iets dat bij mijn opleiding past. Bij ENTER benader ik nu kandidaten voor vacatures die we open hebben staan en dat doe ik op een persoonlijke manier, ik kan er echt iets van mezelf in leggen. Dat is leuk, net als het contact met mijn collega’s op kantoor. Daar kan ik het goed mee vinden en het is altijd gezellig.”

Timo: “Ik zocht ook naar een bijbaan. Eentje die flexibel is, maar waar ik wel minstens twee dagen mee kan vullen. En toen kwam ik de vacature voor sourcer tegen. Dat leek me leuk vanwege het contact dat je hebt met mensen, die kant van mijn eigen studie vind ik ook het leukst. Dus ik was blij toen ik hier op gesprek mocht. Ik had ook nog wat andere opties, maar de gesprekken die ik hier had met René, Esther, Remco en David waren goed en prettig, het kantoor is fijn, de mensen zijn outgoing… Ik voelde me hier meteen thuis. Er is ook interesse in wie ik ben, het gaat niet alleen maar over werk."

Timo en OlaAfwisselend
Ola en Timo maken dankzij hun werk bij ENTER niet alleen kennis met heel veel verschillende mensen, maar ook met meerdere bedrijven. Timo: “Ik ben zelf al mee geweest naar een klant waar ik mensen voor zoek. Dat maakt het werk ook afwisselend en geeft me de kans om op meerdere plekken binnen te kijken. Ik ben nog jong, ik wil zoveel mogelijk dingen zien.” Dat laatste geldt ook voor zijn vrije tijd. Timo gaat graag op vakantie. Daarnaast voetbalt hij en is uit eten gaan met zijn vriendin ook een hobby.

Ola komt oorspronkelijk uit Polen, maar sinds haar ouders 8 jaar geleden naar Nederland verhuisden, woont ze hier. “Waar ik erg aan moest wennen, was dat mijn vriendinnen hier gewoon met hun schoenen op mijn bed gingen liggen! Dat zouden ze in Polen echt nooit doen”, deelt ze een herinnering aan die begintijd. Net als Timo reist ze graag en probeert ze graag veel dingen uit. “Herinneringen maken”, legt ze uit. “En ik wandel en sport graag en veel."

Enthousiast geworden en zelf ook Talent Sourcer worden? In Delft zoeken we er nog een.