11 april 2023

Informatie over het kopen van een huis: ook dat biedt ENTER

Bij ENTER houden we van een persoonlijke benadering van ál onze relaties. Of dat nou onze klanten, kandidaten of collega’s zijn. We organiseren daarom veel; variërend van vakinhoudelijke sessies tot soft skill trainingen en van een dagje naar de Efteling tot een borrel op ons dakterras. Zo bieden we voor iedereen de mogelijkheid om elkaar (beter) te leren kennen en zichzelf te ontwikkelen. We zetten daarbij graag een stapje verder en spelen in op de behoeftes die onder onze collega’s leven.

Zo hebben we bijvoorbeeld voor onze expats ook een relocation officer in dienst; iemand die hen helpt met het vinden van een geschikt huis. Meestal gaat het daarbij om een huurhuis, wat zeker in het begin heel geschikte huisvesting is. Maar wanneer mensen zich hier echt willen vestigen, komt de wens voor een koophuis soms om de hoek kijken. Een huis kopen is echter iets dat je niet elke week doet en bovendien een heel spannend proces. Om onze collega’s daarbij te helpen, organiseerden we onlangs een informatieavond over ‘het kopen van een huis in Nederland’.

Onze relocation officer Felix van Eeten en Raymond Beerens, expat specialist en eigenaar van en adviseur bij Geld & Woning Eindhoven Centrum, gaven zo’n 25 collega’s en hun partners voorlichting over het kopen van een huis en de bestaande mogelijkheden. Uiteraard was deze avond ook toegankelijk voor collega’s die géén expat zijn, maar wel op het moment in hun leven zijn dat ze nadenken over hun eerste huis. En ook zij maakten gebruik van deze mogelijkheid.