04 juli 2023

Wim van Wanrooij: nieuwe algemeen directeur ENTER

Maak kennis met Wim van Wanrooij (59), de nieuwe algemeen directeur van ENTER. Met zijn passie voor arbeidsbemiddeling én zijn ruime ervaring in het vakgebied, maar ook in andere sectoren, heeft hij komende jaren de taak om ENTER te laten groeien. Wim: “Mensen en bedrijven bij elkaar brengen, dat heb ik altijd het leukst gevonden om te doen.”

Toen Wim halverwege de 20 was, begon hij als intercedent bij Randstad. Daarna werd hij regiomanager bij Yacht Technology en een tijd later weer bij Randstad, om zo op te klimmen tot directielid bij dit bedrijf. “Roland Poesen, oprichter en eigenaar van ENTER, ken ik al uit de hele begintijd. We hebben toen heel goed en fijn samengewerkt en daarna altijd contact gehouden.”

In de tussentijd, na bijna 3 decennia in de commerciële arbeidsbemiddeling, volgde Wim zijn hart en ging hij werken bij een sociale organisatie. Hij werd directeur productie bij IBN, een sociale werkgever in Uden en omgeving. Wim: “IBN biedt kansen aan mensen die het zonder steun op de arbeidsmarkt niet redden en ik vond het tijd om mijn kennis en kunde een tijdlang in te zetten in het sociale domein. Ik heb het bijna zes jaar lang met heel veel plezier gedaan.”

Verdere groei
En nu, na nog een uitstapje als directeur strategie bij een bouwbedrijf, is Wim weer terug waar het voor hem allemaal begon en waarin hij 22 jaar actief was: mensen en bedrijven bij elkaar brengen in de wereld van technologie. Samen met Roland Poesen. “Ik ben ervan overtuigd dat de dagelijkse leiding bij Wim in goede handen is en dat hij de verdere groei van ons bedrijf zal realiseren”, aldus Roland.

Wim heeft een vrouw, twee dochters en een kleinzoon. Hij is een echte familieman met ook daarbuiten een rijk sociaal leven. In zijn vrije tijd reist en fietst hij graag. Wim: “Ik kijk erg uit naar mijn toekomst bij ENTER en de ontmoetingen met opdrachtgevers en onze gedetacheerde collega’s.”


Wim van Wanrooij