Ola Zawadzka

Ola Favoriet

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Ik ben op 6 februari 2023 bij ENTER begonnen.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Ik werk als een Talent Sourcer, dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het zoeken van de juiste kandidaten binnen high-tech domein. Het is voor mij belangrijk om de juiste match te maken tussen de kandidaat en de functie, zo weet ik zeker iemand gelukkig te maken met zijn of haar baan.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

Ik studeer op dit moment nog HRM, bij deze opleiding heb ik vakken gekregen, zoals talentontwikkeling en recruitment, persoonlijk vind ik recruitment niet heel interessant, maar talentontwikkeling wel, omdat je mensen helpt hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen en ze daarmee gelukkig maakt. Mensen gelukkig maken geeft mij een voldaan gevoel. Dit is ook de werkwijze bij ENTER, mensen gelukkig maken met hun baan door de juiste match te maken.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Ik ben trots op mijn vermogen om goed te plannen, soms heb ik veel op mijn agenda staan, maar toch lukt het altijd om alles netjes en op tijd af te hebben. Zo kom ik altijd mijn afspraken na.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

Het gevoel dat ik erbij hoor sinds de 1e dag. Alle collega’s zijn behulpzaam en geïnteresseerd, ook kun je af en toe even gezellig kletsen of een grapje maken. Bij ENTER heb ik echt een teamgevoel, wat onder andere ook komt door dagelijks gezamenlijk lunchen met de hele team en de vrijdagborrels, zo kun je elkaar snel goed leren kennen.

Kies een bestaande quote (of bedenk er zelf een) die jou perfect omschrijft.

“Nothing is impossible.”