Roland Poesen

Avatar roland

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Ik werk sinds 1 april 2001 bij ENTER.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Ik ben aandeelhouder van ENTER.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

Ik ben altijd gemotiveerd geweest om medewerkers te helpen ontwikkelen, in hun kracht te zetten en een fijne werkplek te bieden. Tevens vind ik het inspirerend om met klanten te sparren over hun uitdagingen en daar vanuit ENTER een duurzame oplossing voor te bieden.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

Ik ben trots op de medewerkers van ENTER en de onderlinge cultuur die we samen hebben neergezet in de 20 jaar dat we bestaan. We werken voor toonaangevende bedrijven waar we vaak al een lang partnership mee hebben en waar sprake is van wederzijds vertrouwen. De relatie met deze stakeholders is voor ENTER cruciaal en koester ik.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER?

Het leukste aan werken bij ENTER is voor altijd geweest: de samenwerking met mijn collega’s die aan projecten bij klanten werken en mijn collega’s op kantoor. Daarnaast heb ik altijd veel energie gekregen van de interactie met klanten.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Ik wilde toen ik klein was professioneel tennisser worden. Ik stopte er veel energie in om beter te worden en mijn doel te bereiken, maar uiteindelijk bleek dat er een grens zat aan mijn mogelijkheden. Tennis is altijd een hobby gebleven en ik vind het tot op de dag van vandaag leuk om een balletje te slaan.