Terug naar overzicht

Process Engineer Panel-Level Packaging

#hichtech #engineer #processengineer

Locatie
Eindhoven

Dienstverband
40 uur per week

Altijd al aan de slag willen gaan als Process Engineer Panel-level Packaging? Krijg jij energie van het vooruit helpen van technologie die de wereld kan veranderen? En wil jij een bijdrage leveren aan de wereld van morgen? Terwijl jij bij ons centraal staat en jouw persoonlijke ontwikkeling onze prioriteit is? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga jij doen als Process Engineer Panel-level Packaging?

Je wordt onderdeel van het Thin-Film Electronics-team om het programma en de projectportfolio van de afdeling te ontwikkelen en te realiseren op het gebied van procestechnologie op Panel-level en gerelateerde technologieën. Je dagelijkse activiteiten zullen gevarieerd zijn, aangezien je deel zal uitmaken van een multidisciplinair team dat meerdere projecten uitvoert. Je werk omvat o.a. cleanroomverwerking van R&D-monsters en functionele prototypeapparaten, gevolgd door de analyse van functionele specificaties. Een deel van je tijd zal worden besteed aan het onderhouden van de voorzieningen in de cleanroom. Je zal in deze rol dan ook het grootste deel van de tijd in het lab doorbrengen, met name in een cleanroom. 

Je belangrijkste activiteiten zijn

 • Nieuwe processen en geïntegreerde proces flows ontwikkelen voor de realisatie van functionele chip packages; de ontwikkelde processtromen testen en analyseren ten opzichte van de specificaties.
 • Support van de technical program roadmaps en projecten, zowel vanuit het oogpunt van Process Engineering als Equipment Engineering.
 • Support van validatie van ontwikkelde prototypes.

Ben jij iemand met:

 • een Bachelor of Master degree in Materials Science, Chemical Engineering, Physics, Chemistry, Nanoscience of aanverwante discipline met aantoonbare affiniteit met chip packaging en/of thin-film technology
 • 3+ jaar ervaring in een High Tech ontwikkelingsomgeving, bij voorkeur in een cleanroom met (Thin-film) verwerkingstechnologieën zoals electro(less) plating, photolithography en patroonvorming van gedeponeerde functionele films en andere gerelateerde oppervlaktebehandelingen.
 • Ervaring met electrical characterization van elektronische apparaten met behulp van bijvoorbeeld een probe station is een pré.

Heb je één van bovenstaande punten niet? Neem dan toch contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen. 

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze business managers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief. 

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten 

 • Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
 • Gedreven en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
 • Cutting edge hightech projecten;
 • Een bruto maandsalaris tussen €3100,- & €5800.- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
 • Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling;
 • En nog veel meer!

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Process Engineer Panel-level Packaging? Neem dan contact op met Claudia van der Palen via 0624325358 of claudia.vanderpalen@enter-group.n

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  

Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. 

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.