Terug naar overzicht

Studentenbaan: Talent Sourcer

#Eindhoven #recruitment #bijbaan

Locatie
Eindhoven

Opleiding
HBO

Ervaring
0-2 jaar

Dienstverband
12 uur per week

Salaris
11 / 15 p.m.

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je voldoende tijd voor je studie en ontspanning in het weekend overhoudt? Ben jij gedreven, resultaatgericht en leg je makkelijk verbinding met anderen? Lees dan snel verder want bij ENTER zijn wij opzoek naar een Talent Sourcer die bij gaat dragen aan de groeiambitie van het Software team bij ENTER!

Wat ga jij doen als Talent Sourcer bij ENTER?

Als Talent Sourcer bij ENTER speel je een cruciale rol in het vinden van de juiste kandidaten voor ons Software Technology team. Je werkt nauw samen met onze recruiter om de gewenste profielen te identificeren en vervolgens ga je op zoek naar de meest geschikte kandidaten op de markt. Het is daarbij belangrijk dat je geen drempel voelt om op collega’s af te stappen voor advies of om te sparren. Je begrijpt de kunst van het sourcen en weet hoe je potentiële kandidaten moet aanspreken en enthousiasmeren op een persoonlijke en overtuigende manier. Hierbij zorg je altijd voor een goede kandidatenbeleving. Bij ENTER draait het namelijk niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. Je zorgt ervoor dat kandidaten zich gehoord en gewaardeerd voelen, wat leidt tot een hoger acceptatieratio van jouw berichten.

Je houdt je inbox goed georganiseerd om kandidaten tijdig van reacties te voorzien en herinneringen te sturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het plannen van gesprekken met de recruiter en zorg je voor een gestroomlijnd agendabeheer. Ten slotte, zorg je voor een juiste en volledige administratie in het CRM-systeem, zodat de recruiter ook bij jouw afwezigheid de status van lopende wervingsprocedures kan inzien.

Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

 • Het identificeren en aantrekken van geschikte kandidaten;
 • Het op een creatieve en originele manier benaderen van kandidaten;
 • Het plannen van kennismakingsgesprekken met de recruiter en daarbij zorgdragen voor een efficiënt agendabeheer;
 • Zorg dragen voor een de beste candidate experience;
 • Het nauwgezet beheren van je inbox en tijdig opvolgen van kandidaten;
 • Meedenken hoe we de kandidaten de meest optimale candidate experience kunnen bieden.

 

Dus, ben jij iemand die..

 • Een opleiding volgt met een sociaal en/of communicatief aspect, zoals HR-management, communicatie of Commerciële economie;
 • Zelfstandig en gedisciplineerd is. Deze functie biedt veel vrijheid en flexibiliteit. We verwachten dat je goed gedisciplineerd te werk gaat, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de geboden vrijheid;
 • Communicatief sterk en goed met woorden is om zo kandidaten op een creatieve en originele manier te benaderen. Daarnaast schroom je niet om proactief op collega’s af te stappen voor advies. Goede communicatievaardigheden zijn daarom een must;
 • Goed georganiseerd en gestructureerd werkt;
 • Resultaatgericht is en graag je steentje bijdraagt aan de groeiambitie van ENTER;
 • Vloeiend is in de Nederlandse en Engelse taal.

Heb je één van deze punten niet? Neem dan toch contact op! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?
Technologie betekent vooruitgang. Het continue vinden van manieren om het anders te doen, producten, services en processen beter te maken. Dat is waar het hart van elke technologieorganisatie én van elke tech-professional sneller van gaat kloppen. In de projecten waar zij aan werken, maar ook voor zichzelf. Dat betekent voor iedereen wat anders. Voor de een is het begeleid worden naar het project van z’n dromen, voor de ander het doorontwikkelen van z’n vaardigheden. Dát mogelijk maken, dat is mensenwerk. En daar gaat ons hart dan weer sneller van kloppen.

ENTER is gespecialiseerd in meerdere competenties: Chemical, Electronics, Mechanical, Mechatronics, Physics, Production Development en Software Technology.

De professionals van ENTER werken op projectbasis bij een van onze partners en opdrachtgevers. Wij selecteren en combineren project en medewerker met alle aandacht voor ervaring, ambities, persoonlijkheid en natuurlijk de passie voor techniek. Communicatieve en schriftelijke vaardigheden wegen we daarin uiteraard mee om zo de ideale match te maken.

Onze accountmanagers en recruiters werken nauw samen, waardoor we de juiste collega’s op het goede moment beschikbaar hebben voor onze klanten. Bovendien bieden we onze medewerkers zo een breed carrièreperspectief.

#techwithaheartbeat

Als ENTER collega mag je natuurlijk ook een hoop van ons verwachten..

 • Een flexibele bijbaan van 12-16 uur per week, met de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Zo houd je voldoende tijd over voor je studie en ontspanning in het weekend!
 • Een goed uurloon tussen de €11 en €15;
 • Een energiek en betrokken team dat samenwerkt om onze organisatie verder te laten groeien;
 • De mogelijkheid om (inter)nationale professionals te ontmoeten en te netwerken;
 • Een informele werkomgeving waar jouw talent en inzet worden gewaardeerd;
 • Dagelijks verzorgde lunch op kantoor;
 • Terugkerende evenementen zoals de jaarlijkse zomer BBQ, Surprise avond, kerstdiner, pubquiz, geheel verzorgde familiedag in de Efteling en niet te vergeten onze wekelijkse VrijMiBo op ons eigen dakterras! >(mits het weer het toe laat)

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden en heb je nog vragen over de functie van Talent Sourcer? Neem dan contact op met Dieka van den Eijnde: +31 6 11 06 55 14 of via dieka.vandeneijnde@enter-group.nl.

Zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren?  
Ga dan naar de button solliciteren en laat je profiel achter. We laten je zo snel mogelijk iets weten. 

Door je profiel aan te maken en te solliciteren stem je in met ons privacy statement.