Melle Hernaus

Melle Favoriet

Sinds wanneer werk je bij ENTER?

Ik werk/loop stage bij ENTER sinds 1 september 2022.

Wat doe je bij ENTER? / Wat is je functie?

Tijdens mijn stage bij ENTER ondersteun ik Sabina in haar HR-werkzaamheden. Daarnaast ga ik me bezig houden met het structureren en herschrijven van het functiegebouw en het salarishuis.

Wat motiveert je om dit werk te doen?

Tijdens de eerste jaren van mijn opleiding HRM was ik veel bezig met de theorie. Met deze stage kan ik het stuk theorie gaan laten zien in de praktijk en daarnaast leren hoe HR er in de praktijk uit ziet. Daarnaast vind ik het erg interessant om bezig te zijn met zaken die de organisatie op lange termijn gaan helpen in zowel de structuur van nu als de eerste stappen richting de toekomst.

Waar ben je trots op (op werkgebied)?

In mijn korte carrière is mijn trotste moment de manier waarop ik deze stage heb geregeld. Ik heb Mark proactief benaderd met de vraag of er bij ENTER ruimte was voor een HR-stagiair. Hiermee heb ik uiteindelijk een mooie stageplek kunnen bemachtigen.

Wat vind je het leukste aan werken bij ENTER

Voor mij zijn er twee zaken die er bovenuit springen. Aan de ene kant het kunnen ontwikkelen in kennis en vaardigheden en aan de andere kant natuurlijk het meewerken binnen een club van gezellige collega’s

Wies is voor jou een belangrijk voorbeeld in je leven?

Laurens Ten Dam, in mijn ogen één van de beste voorbeelden van hard werken (op de fiets en aan de tafel bij z’n podcast) aan de ene kant en genieten van de tijd (fietsreizen over de hele wereld) die je hebt.