Net zo'n toffe baan als Dirk, Aniek, Jim, Daan of Bart? Wij zoeken Business Managers in Delft en Eindhoven!

Op zoek naar een toffe baan als (Senior) Business Manager? Dat komt goed uit! Want wij groeien en zijn op zoek naar toffe collega's! Maar voordat je reageert, wil je misschien graag eerst even binnen kijken en meer te weten komen over deze functie en ons bedrijf. En dat snappen we! Daarom vertellen Aniek, Jim, Daan, Bart hieronder alvast iets meer!

Wat ga jij doen als (Senior) Business Manager?
Je werft en selecteert hoogopgeleide engineers voor je eigen team en plaatst hen bij opdrachtgevers die werken aan innovatieve projecten, van flight simulators tot medische instrumenten voor hartbeeldvorming.

Jouw klantenkring bestaat uit verschillende high tech bedrijven, met wie jij een goede relatie onderhoudt. En jij zorgt voor de juiste match tussen deze klanten en jouw teamleden. Professionals die jij bovendien verder begeleidt bij hun ontwikkeling door geregeld met ze te spreken en ze de juiste trainingen en coaching aan te bieden.

Ook ben je goed in het verder onderhouden en uitbouwen van je netwerk en opdrachtenportfolio, je kent de ontwikkelingen in de markt en je weet wat er speelt om de juiste match te kunnen maken.

Je komt terecht in een professioneel team van een Recruiter, Sourcers, andere Business Managers en een Business Unit Manager, dat echt in teamverband werkt, maar waarin je zelf wel helemaal verantwoordelijk bent voor je eigen team.

Als Senior Business Manager ben je bovendien een vraagbaak voor je collega's en je vindt het ook leuk om hen te coachen.

Wat mag je van ons verwachten?
- Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.500,- (medior) en tussen € 4.500,- en € 7.000,- (senior) waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
- Een aantrekkelijke bonusstructuur;
- Een onkostenvergoeding;
- Een auto, laptop en telefoon;
- Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
- Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
- Dagelijks een verzorgde lunch;
- Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

We werken hard, maar op vrijdagmiddag sluiten we op tijd af met een drankje met elkaar en we liegen niet als we zeggen dat er veel gelachen wordt.

Solliciteren op deze vacature? Kan hier!
Business Manager Technology Delft

Business Manager Software Delft

Business Manager Software Eindhoven
Senior Business Manager Technology Delft

Senior Business Manager Software DelftBart Aarts (30) is sinds januari 2021 Business Manager bij ENTER. Iets dat hij met veel plezier doet! In nog geen halve minuut legt hij uit waarom.

Meer van hem weten of het werk? Bel of mail hem dan gerust!
bart.aarts@enter-group.nl

+31 (0)6 15 40 78 90


Dirk van Brunschot
(29) werkt als Business Manager in Eindhoven. Hij viel met zijn neus in de boter toen zijn eerste werkdag ook meteen Sinterklaas was, met gedichten en cadeautjes. "Dan leer je iedereen wel meteen goed kennen! Ergens anders beginnen is altijd spannend, maar ik had tijdens al mijn gesprekken bij ENTER een goed gevoel en dat was ook zo tijdens mijn eerste dag en de Sinterklaasviering, toen heb ik al meteen veel gelachen. Belangrijk, maar niet dé reden dat ik vanuit een uitzendorganisatie overstapte naar ENTER. Ik kan me hier op meer klanten richten en dat brengt meer variatie in mijn werk, waardoor ik me zelf ook weer beter kan ontwikkelen. Dat, in combinatie met de begeleiding van mijn eigen team van engineers, maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga."

Weten hoe Dirk zijn werk nu bevalt? Je mag m altijd even bellen of mailen!
dirk.vanbrunschot@enter-group.nl
+31 (0)6 27 24 75 71

Dirk van Brunschot


Aniek Engelen
(32) zit sinds enkele maanden op kantoor in Eindhoven en past met haar persoonlijkheid helemaal binnen het team van ENTER. "ENTER is ook de enige partij met wie ik heb gepraat toen ik in mijn vorige baan besloot dat het tijd was om verder te kijken. Via LinkedIn kreeg ik allerlei verzoeken, maar ik ging nooit ergens op in. Tot ik een berichtje van ENTER kreeg. Na het eerste gesprek was ik meteen enthousiast en dat ben ik nog steeds. Ik doe hier wat ik leuk vind, zoals het contact met klanten en met collega's die bij de klant werken. Het koppelen van mensen en bedrijven ligt mij goed en dat is precies waar het om draait bij ENTER. Je moet mij niet op een kantoor zetten om alleen mails te beantwoorden. Ik heb echt interactie nodig om met energie mijn werk te doen en dat vind ik hier!"

Weten hoe Aniek haar werk nu bevalt? Je mag haar altijd even bellen of mailen!
aniek.engelen@enter-group.nl

+31 (0)6 27 27 02 83

Aniek Engelen


Jim van Wetten
(27) startte onlangs als Business Manager op onze vestiging in Delft, nadat hij eerder een tijd sales intercedent was bij een uitzendbureau. "Ik koos voor de arbeidsbemiddeling omdat ik graag een commerciële rol wilde waarin contact met mensen centraal staat. Toen ik begon als sales intercedent merkte ik ook meteen dat ik dat heel gaaf vond. Niet alleen het bemiddelen van mensen bij mijn klanten, maar ook alles wat erbij komt kijken. Sales, onderhandelingen en resultaten boeken. En naast het aan een baan helpen van mensen ook de begeleiding van de flexwerkers. Die combinatie, daar word ik blij van. En die vind ik bij ENTER ook. Met nog een beetje meer uitdaging in de klant- en kandidatengesprekken dan voorheen. Ik heb ook veel interesse in technologie, dus het totaalplaatje klopt hier helemaal. Ook omdat ik me hier verder kan ontwikkelen en er leuke mensen werken die resultaat halen combineren met plezier maken. Het gaat hier niet om status, het is geen ellebogenwerk, maar een bedrijf dat met passie ergens voor staat."

Weten hoe Jim zijn werk nu bevalt? Je mag m altijd even bellen of mailen!
jim.vanwetten@enter-group.nl

+31 (0)6 21 64 38 06

Jim van WettenDaan Boonen (25) kwam op internet een vacature als Business Manager bij ENTER tegen toen hij op zoek was naar een nieuwe baan. Sinds enkele maanden is hij Business Manager op ons kantoor in Eindhoven. “Ik heb een propedeuse ICT op het HBO gehaald, omdat technologie ontwikkelen me heel erg trok. Alleen bleek tijdens die opleiding dat software engineering alsnog niets voor me was. Ik kwam erachter dat ik liever iets wilde doen met veel menselijk contact en toen ben ik Commerciële Economie gaan studeren in Eindhoven. Daarna haalde ik ook nog een master Informatiemanagement aan de Universiteit van Tilburg, terwijl ik parttime werkte als data-analist en CRM-marketeer. Daarna reisde ik een paar maanden door Azië en toen dat klaar was, dacht ik: nu ga ik het bedrijfsleven in! Met mijn interesse in mensen en in de wereld van technologie, ging ik op zoek naar accountmanagersfuncties in de IT. En toen zag ik een advertentie van ENTER. Detachering sprak me meteen aan, want dan werk je heel erg veel met mensen. Gelukkig mocht ik op gesprek komen en was de klik er van beide kanten.”

Weten hoe zijn werk Daan nu bevalt? Je mag m altijd even bellen of mailen!
daan.boonen@enter-group.nl

+31 (0)6 21 44 67 04

Daan Boonen