Business Manager

Op zoek naar een toffe baan als Business Manager? Dat komt goed uit! Want wij groeien en zijn op zoek naar toffe collega's! Maar voordat je reageert, wil je misschien graag eerst even binnen kijken en meer te weten komen over deze functie en ons bedrijf. En dat snappen we! Daarom vertellen Aniek, Jim, Daan en Bart hieronder alvast iets meer!

Wat ga jij doen als Business Manager?
Bij ons vind je een veelzijdige baan, waarin je zelf collega's aanneemt om jouw team te versterken. Deze collega's zijn hoogopgeleide en ambitieuze engineers, die bij jouw opdrachtgevers werken. Jouw klantenkring bestaat uit verschillende high tech bedrijven, met wie jij een goede relatie onderhoudt. Ook ben je goed in het verder onderhouden en uitbouwen van je netwerk en opdrachtenportfolio, je kent de ontwikkelingen in de markt en je weet wat er speelt om de juiste match te kunnen maken. Je komt terecht in een professioneel team, dat echt in teamverband werkt.

Dankzij jouw affiniteit met techniek, kennis van de markt en interesse in mensen weet jij een brug te slaan tussen mensen en technologie! Je bent heel gedreven om succesvol te zijn in het bereiken van resultaten en het opbouwen van duurzame relaties op een persoonlijke manier.

Je komt terecht in een professioneel team van Corporate Recruiters, Sourcers, andere Business Managers en een Business Unit Manager, dat echt in teamverband werkt, maar waarin je zelf wel helemaal verantwoordelijk bent voor je eigen team.

Wat mag je van ons verwachten?
- Een bruto maandsalaris tussen € 3.000,- en € 4.000,- waarbij we je op basis van je achtergrond en ervaring inschalen;
- Een aantrekkelijke bonusstructuur;
- Een onkostenvergoeding;
- Een auto, laptop en telefoon;
- Een gedreven team en een inspirerende werkomgeving waar ons motto #techwithaheartbeat centraal staat!
- Veel ruimte voor groei en ontwikkeling;
- Terugkerende socials zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner, een pubquiz en onze geheel verzorgde familiedag in de Efteling.

We werken hard, maar op vrijdagmiddag sluiten we op tijd af met een drankje met elkaar en we liegen niet als we zeggen dat er veel gelachen wordt.

Daan Boonen (25) kwam een zelfde vacature bij ENTER enkelen maanden geleden tegen toen hij op zoek was naar een nieuwe baan.
“Ik heb een propedeuse ICT op het HBO gehaald, omdat technologie ontwikkelen me heel erg trok. Alleen bleek tijdens die opleiding dat software engineering alsnog niets voor me was. Ik kwam erachter dat ik liever iets wilde doen met veel menselijk contact en toen ben ik Commerciële Economie gaan studeren in Eindhoven. Daarna haalde ik ook nog een master Informatiemanagement aan de Universiteit van Tilburg, terwijl ik parttime werkte als data-analist en CRM-marketeer. Daarna reisde ik een paar maanden door Azië en toen dat klaar was, dacht ik: nu ga ik het bedrijfsleven in! Met mijn interesse in mensen en in de wereld van technologie, ging ik op zoek naar accountmanagersfuncties in de IT. En toen zag ik een advertentie van ENTER. Detachering sprak me meteen aan, want dan werk je heel erg veel met mensen. Gelukkig mocht ik op gesprek komen en was de klik er van beide kanten.”

Weten hoe zijn werk Daan nu bevalt? Je mag m altijd even bellen of mailen!
daan.boonen@enter-group.nl
+31 (0)6 21 44 67 04


Daan Bonnen