Header physics

Werken aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën

Onze collega’s met een fysische achtergrond opereren vaak zelfstandig in teams die werken aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën. Deze professionals zijn actief in de Hightech Machinebouw, Medische Systemen, Cleantech, Materials Development & Aerospace.

Kenmerkend voor ENTER is haar variatie aan talenten en professionals binnen deze competentie. Onze medewerkers hebben een HBO-, WO- of PhD-opleiding afgerond. Zij zijn gespecialiseerd in vacuüm, plasma, flow, fluid dynamics, akoestiek, laser, imaging, dunne film of optics. Maar ook tref je ze regelmatig in generalistische rollen.

Typerend voor onze medewerkers is dat ze communicatieve, analytische, kwaliteits- en resultaatgedreven en creatieve teamspelers zijn.

Onze physics vacatures

What makes your heart beat faster? Seizing every opportunity. Een mooi vooruitzicht in je carrière draait om meer dan werk. Dat gaat ook over persoonlijke ontwikkeling en plezier in wat je doet. Als je bijdraagt aan baanbrekende technologie, maar bijvoorbeeld ook tijdens een pubquiz. Wij kijken samen met jou wat bij jou past en wat jij nodig hebt. Dát is voor ons 'tech with a heartbeat'!

Bekijk alle vacatures